Attractieparken

Wellicht niet het eerste waaraan u denkt bij live communicatie, maar of u nu geniet van de bloemenpracht op Keukenhof of naar beneden roetsjt in een achtbaan op Duinrell, van communicatie is altijd sprake. Geen beleving zonder overdracht van prikkels. Juist bij attractieparken staat alles in het teken van die beleving. Om die reden meten wij bij voorkeur de waardering van alle touch points waar de bezoeker mee te maken krijgt. Van het online bestellen van het entreebewijs tot de reis terug naar huis.

Daarnaast bespeuren we een grote behoefte aan onderzoek naar wie de bezoeker nu eigenlijk is en wat hem of haar beweegt te komen. Daardoor is profiel- en doelgroeponderzoek standaard onderdeel geworden van het totale onderzoekstraject voor attractieparken.

Circle Duinrell
Connie van Rossum,
Manager Marketing & Communicatie Duinrell
Het fijne aan ExpoResult is dat je meteen merkt dat het bureau bakken met ervaring heeft op het gebied van marktonderzoek. Het bureau schuwt het ongevraagde advies niet, levert snel en is zeer flexibel. ExpoResult heeft een zeer gebruikersvriendelijke monitoringtool: je kunt realtime meelezen met de resultaten van het onderzoek en filters aan- en uitzetten. De rapportages zijn zeer uitgebreid en de persoonlijke toelichting heeft absoluut meerwaarde. Kortom, een goede en prettige partij om mee samen te werken!